Citromos rukkola, pirított dió, nápolyi narancslekvár – egy magyar pizzamester készítette el Európa legfinomabb pizzáját

3 months 2
ARTICLE AD BOX

Damu László neve mostantól örökre beíródott a pizzakészítés történelmébe: néhány napon belül két rangos nemzetközi versenyen is diadalmaskodott, és Európa legjobb pizzáját készítette el. A citromos rukkolával, pirított dióval, nápolyi narancslekvárral és szarvasgomba krémmel megbolondított különlegessége lenyűgözte a zsűrit. A miskolci származású pizzamester, aki pékként kezdte karrierjét, most elárulja, mi a tökéletes pizza titka – egy olyan szenvedély, amelyben a tradíció és a fine dining találkozik. 

Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!

Követem

#Fókusz

#Videó#adásrészletek#damu lászló#pizza#rekord#Életmód#fine dining

Tovább a teljes bejegyzéshez